Wij worden enthousiast van blije klanten. We vinden het fijn om te horen hoe jij het bij ons hebt ervaren. Wil je het met ons delen? Laat een berichtje achter! 

Ervaringen

Schrijf reactie

Beoordeel

24-04-2020

Marijke Minten

Al jaren kom ik bij schoonheidscentrum Monique. Wat me heel erg aanspreekt is het oog voor je huid als ook voor je innerlijk. Er gaat heel veel rust uit van de behandeling.  De pure producten bevallen mee heel goed en hier blijf ik trouw aan.  Geen berg potjes meer. Gewoon een paar goede zonder chemische toevoegingen. 

Er is speciale aandacht voor dermatologische vraagstukken wat ook een verrijking is. 

Ik kom altijd heel blij weer thuis. Wat wil je nog meer. 

23-03-2020

Fanneke

Vanaf mijn puberteit had ik altijd veel onzuiverheden en puistjes in mijn gezicht door mijn vette huid. Tot ik een paar jaar geleden bij Monique terecht kwam en ook de producten van Rosel Heim ging gebruiken. Ik hou van meukvrije producten, dus ik wilde Rosel Heim zeker ook thuis gaan gebruiken. Mijn huid werd gezonder, mooier en stralender. Ik ben echt super enthousiast over Rosel Heim. Het hele verhaal en passie achter deze producten is zo mooi en puur. Net als Monique trouwens.
Mijn beide puber kids hebben ook een zeer onrustige huid, maar de kennis en passie van Monique en haar collega's zijn hierbij hun steun en toeverlaat. Ook zij gebruiken de producten thuis en komen regelmatig bij Monique voor behandelingen. Wij kunnen echt niet meer zonder.

Monique, dankjewel voor je passie en enthousiasme.

19-03-2019

Remke

Elke keer als ik bij Silke en Monique ben geweest voel ik me herboren.
Vaak worden de behandelingen (voeten door Silke en gezicht door Monique of Silke) aansluitend gepland wat echt zeer prettig is.

Na de behandelingen heb ik altijd het gevoel dat ik een week vakantie heb gehad terwijl ik in werkelijkheid maar een paar uurtjes weg ben geweest.

Iedereen die bij dit schoonheidscentrum werkzaam is zijn stuk voor stuk professionals met oog voor de uiterlijke maar zéker ook de innerlijke mens. Je komt echt tot rust en er wordt met passie, liefde en aandacht gewerkt.

Een echte aanrader!!!