content image
This phantom sticky

Gastenboek

content image

Vind je het leuk om iets te plaatsen? Laat gerust een berichtje achter.

Schrijf reactie

Beoordeel:

Danielle schreef op 09-05-2015:

Hoi Monique, Ik heb een heerlijke massage van je gehad. De massage die je me gaf heeft me helemaal tot rust gebracht. Dit door jou warme Ik en je gouden handjes.Dus je ziet me binnenkort zeker weer verschijnen. Liefs Danielle

maartje schreef op 30-04-2015:

Hey monique, Mijn huid is volledig aan het herstellen nu ik jou producten van rosel heim gebruik.Zelfs mijn mannelijke collega viel het op.Voel me happy, thanks! Groetjes Maartje

mevr.vd ende schreef op 05-04-2015:

Ik had een busnissgala en had mijn twijfels over mijn galajurk.Jij deed mijn make-up en wat zag ik er prachtig uit. De jurk maakte op dat moment niet meer uit want door jou finishing touch voelde ik me fantastisch en zag ik er stralend uit. Dank je wel Monique!

Hanneke schreef op 18-03-2015:

Heej Monique, ik ben echt kei happy met m'n wenkbrauwen (geëpileerd en geverfd) en de nieuwe kleur voor m'n ogen! Het was alweer te lang geleden! Maar ook nu liep ik weer positief van binnen en buiten de deur bij je uit. Dat doe je super!! Tot tot snel weer ..

Astrid van Oort schreef op 11-03-2015:

Pedicure Silke heeft mijn voeten een heerlijke opfris beurt gegeven, lekker even ontspannen! Tevens de juiste tips voor mijn huid. Kortom mijn voeten zijn weer heerlijk zacht, en ik kijk weer uit naar de volgende afspraak!

Angelique van de Laar schreef op 10-03-2015:

Vanwege zenuwproblemen in mijn voeten ben ik bij Medisch voetpedicure Silke terecht gekomen. ze werkt met grote zorgvuldigheid en tijdens de behandeling inspecteerd SIlke elke 4 weken mijn voeten. Daarbij is ze zorgzaam vakbekwaam en alert. Bedankt Silke en tot over een paar weken groetjes Angelique

Jolanda Thomassen schreef op 05-03-2015:

Bij Monique heb ik kennis gemaakt met de producten van Rosel Heim. Ik heb een zeer gevoelige huid en zij heeft mij er van overtuigd dat het beter zou gaan als ik dit product zou gaan gebruiken. Het resultaat is super. Bij dagelijks gebruik kan ik weer door weer en wind naar buiten en is er niets meer van mijn gevoelige huid te zien. Bedankt voor het goede advies.

Marijke Minten schreef op 18-02-2015:

Laatste week een totale gezichtsbehandeling gehad. Wat was het weer genieten. Heerlijk de rustgevende massage. Monique laat je geheel tot rust komen. De natuurlijke producten spreken me ook erg aan. Het allermooiste vind ik dat Monique de kracht uit elke vrouw naar boven weet te halen. Ik kom altijd weer blij thuis als ik bij haar geweest ben. Dank je wel Monique voor je passie en warme aandacht.