content image
This phantom sticky

Nieuwsbrief

content image

Natuurlijke deodorant

 

 

De natuurlijke deo's blokeren de zweetklieren niet en bevatten geen bedenkelijke stoffen als aluminium chlorhydraat (zie verderop in dit artikel). De deo's werken ontstekingsremmend en voorkomen onfrisse geurtjes. 

Deo nature 1

bevat werzame stoffen van lindebloesem en varen die de vermeerdering van bacterien tegengaan die verantwoordelijk zijn voor de transpiratiegeur. De natuurlijke huidflora wordt niet verstoord en de afweerfunctie van de huid blijft intact.

Deo natrure 2

Bevat werkzame stoffen van varen, lindebloesem en sandelolie. Australische sandelolie werkt door het natuurlijke gehalte aan bisabolol ontstekingsremmend en heeft een rustgevend effect op de huid.

Deo nature 3

Bevat als werkzame bestanddelen eterische olien en polyglyceryl-3 caprilaten.

 

 

 

Voorkomen van borstkanker is beter dan 'genezen'.

De hoofdoorzaak van borstkanker is het gebruik van anti-transpiranten. De meeste producten op de markt zijn een combinatie van anti-transpiranten en deodoranten. Deodoranren zijn onschadelijk. Kijk a.u.b. de samenstelling van uw producten thuis na....! Indien ze aluminium chlorhdraat bevatten, gooi ze dan onmiddelijk weg. 

De reden is simpel: slechts enkele delen van ons lichaam zijn in staat toxische stoffen te elimineren (oksels). Deze toxische stoffen worden uitgestoten onder de vorm van zweet. Anti-transpiranten verhinderen het zweten. De toxische stoffen verdwijnen niet uit het lichaam, maar worden opgestapeld in de lymfeklieren. De oorzaak van de meeste borstkankers is in deze bovenzone van de borst te vinden. 

Mannen zijn hiervoor minde gevoelig zelfs al gebruiken zij anti-transpiranten blijft de anti-transpirant op de okselharen kleven en dringen ze niet onmiddelijk in de huid. 

Vrouwen die anti-transpiranten gebruiken vlak na het ontharen hebben nog meer risico omdat via de kleine wondjes de chemische stoffen nog sneller het lichaam binnendringen.

 

Bron: msc. gabriela casanova larrosa prof.