content image

Monique

content image

Monique 
Al 15 jaar werk ik met veel plezier in mijn praktijk.

Dankbaar ben ik dat ik met de klanten  mag  samenwerken aan een mooie huid en uitstraling! Mijn enthousiasme gaat uit naar het werken met de producten van Rosel Heim omdat het eerlijk en zuiver is. In de bijscholingen sta ik steeds weer versteld van de enorme kennis van Familie Heim, die uitgaan van de kracht van de natuur in combinatie met de wetenschap. Die filosofie pas ik graag toe in mijn werk en leven.

Door mezelf steeds te ontwikkelen merk ik dat de uitdaging ligt in het goed kijken, luisteren en voelen met mijn handen wat iemand nodig heeft. Ik geef behandelingen  die gericht zijn op rust, ontspanning. 

Daarnaast is een van mijn passies ,eraan bijdragen dat  mensen blij zijn met zichzelf!
Door goed te kijken naar wat er bij de persoonlijkheid past, met behulp  van kleur en make-up .

Het is fijn om nu samen te werken met jonge vakvrouwen zodat we onze kennis kunnen delen. We ontmoeten je graag op onze mooie plek in de natuur.

content image

Silke

Als professionele schoonheidsspecialiste en medisch pedicure,  ga ik aan de slag bij schoonheidscentrum Monique. Omdat ik ben opgeleid tot professionele medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in diabetische, reumatische , spastische, verwaarloosde en oudere voeten.

Daarbij bied ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ortheses, nagelreparatie en anti druk technieken.  Uiteraard kunt u ook bij mij terecht om uw voeten een heerlijke opfrisbeurt te geven! Hygiëne, rust en vertrouwen is bij mij een belangrijk punt! Ik wil er graag zorg voor dragen dat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Ik ben als gediplomeerd voetverzorgster aangesloten bij de branche organisatie: Provoet (landelijke branche organisatie voor pedicures) en staat tevens geregistreerd in het kwaliteitsregister(Procert). 

Tevens ook gespecialiseerd in het waxen, zowel lichaam als brazilian wax.

content image

Simone

Al 16 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Doordat mijn huid destijds niet in balans was, ging mijn interesse uit naar t vak schoonheidsspecialiste. Nu is het mijn passie geworden om elk uniek mens content te laten voelen met haar/ hem huid. Vorig jaar kreeg ik de kans om bij Monique te werken. Omdat ik zelf al jaren Rosel Heim gebruik en ervaar hoe mijn huid zelf sterk blijft, vind ik het super dat ik me nu nog meer in Roselheim kan verdiepen. Doordat ik deze goede kennis krijg en er mee mag werken, mag ik van dichtbij ervaren dat er goede resultaten geboekt worden. Dit is alles wat ik wil in mijn werk, dat mensen blij van hun huid worden en content de deur uitgaan. Ook vind ik het altijd een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen zich zodanig ontspannen dat ze even weg zijn van deze aardbol.

content image

Adrienne

In 2007 ben ik begonnen als stagiaire bij Monique.

Vooral de natuur cosmetica met een wetenschappelijke achtergrond trok mijn interesse.Zo ben ik mij ook meer gaan specialiseren door cursussen in probleem huiden zoals acne, couperose en huidveroudering. Naast de opleiding tot schoonheidsspecialist  heb ik het diploma pedicure en dermatologie voor schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. In 2010 heb ik de stap genomen om te starten met schoonheidssalon Adrienne. Na 5 jaar mijn eigen salon gerund te hebben was het nu tijd om samen te werken met Monique en onze kennis te bundelen waardoor we meer uit onze kwaliteiten kunnen halen.

 Telkens opnieuw volg ik de wetenschap over de huid waardoor ik jou eerlijk kan adviseren. ‘’D aar word ik blij van!’’.