Schoonheidscentrum Monique

Silke

content image

Als professionele schoonheidsspecialiste en medisch pedicure,  ga ik aan de slag bij schoonheidscentrum Monique. Omdat ik ben opgeleid tot professionele medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in diabetische, reumatische , spastische, verwaarloosde en oudere voeten.

Daarbij bied ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie, reparatie en anti druk technieken. Daarmee worden de behandelmogelijkheden van de complexere voetnagelproblematiek vergroot. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht om uw voeten een heerlijke opfrisbeurt te geven! Hygiëne, rust en vertrouwen is bij mij een belangrijk punt! Ik wil er graag zorg voor dragen dat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Ik ben als gediplomeerd voetverzorgster aangesloten bij de branche organisatie: Provoet (landelijke branche organisatie voor pedicures) en staat tevens geregistreerd in het kwaliteitsregister(Procert). Ik werk volgens de opgestelde richtlijnen waarvan kwaliteitsborging vastligt in het kwaliteitsregister. Ook moeten er accreditatiepunten worden behaald dit doe ik door middel van bij –na scholing. Zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken en behandelingen.

Medische voetbehandelingen worden in sommige gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. Kijk dit wel even na bij uw eigen zorgverzekeraar.

Tevens ook gespecialiseerd in het waxen, zowel lichaam als brazilian wax.